paketi za početnike

i male poduzetnike

Što dobivate?

Sve što vam je potrebno za odličan start u online svijetu.  

Hosting & Web Stranica

Izradit ćemo vam u WordPressu modernu, vizualno privlačnu, preglednu i responzivnu stranicu koja je smještena na kvalitetnom hostingu u Njemačkoj te sadrži SSL certifikat, a koju kasnije možete vrlo jednostavno sami uređivati.

Email Newsletter

Poznato je da email marketing ima veće stope konverzije od ostalih kanala digitalnog marketinga. Smatra se jednim od najučinkovitijih marketinških kanala s kojim kupce redovito informirate o svojim proizvodima i ponudama.

Društvene Mreže

Društvene mreže sjajne su platforme za povezivanje s ciljanom publikom.  Mi ćemo vam otvoriti, ispuniti i pripremiti stranice na kojima želite biti prisutni, a to su: Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube i Tik Tok. 

SEO & Content

Želite se rangirati na prvo mjesto Googla, a pritom ne potrošiti sav budget onda je SEO možda pravi izbor za vas. Naći ćemo najprofitabilnije ključne riječi za vaše poslovanje kako bi se vaša stranica bolje pozicionirala na tražilicama.

Google Ads

Ako bi potencijalni kupac na internetu tražio proizvod koji nudite, da li bi našao vašu web stranicu? Ako je odgovor baš i ne, onda je Google Ads odličan izbor, jer ćete biti na samom vrhu pretraživanja za riječi koje potencijalni kupac pretražuje. 

Povezivanje i Analiza

Kako bismo na kraju znali da li sve što radimo donosi rezultate povezat ćemo vašu stranicu s alatima koji će nam u tome pomoći. Povezat ćemo stranicu s Google Analytics, Google Search Consolom i instalirat ćemo Facebook Pixel.

Zašto paketi za male tvrtke i početnike?

Zato jer smo se i sami našli na početku kada jednostavno nismo znali od kuda početi i kako sve stići na vrijeme. Osim toga, kada ste mali ili tek na početku nemate budget za sve što vam je potrebno kako biste imali što brži i bolji start. Iz tog raloga smo se odlučili napraviti pakete kako bismo svima koji žele omogućili jednake šanse u samom početku.

Uvijek imajte na umu da je bolje krenuti pravilno nego kasnije ispravljati greške.

Odaberite paket koji vam najbolje odgovara

Ako niste sigurni koji paket odabrati ili želite kombinirati usluge slobodno nam se javite pa ćemo napraviti kombinaciju koja najbolje odgovara vašem poslovanju.

ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

Tko je vlasnik stranice i računa?

Sve što mi kao agencija napravimo i otvorimo je vaše vlasništvo i u bilo kojem trenutku možete prekinuti suradnju s nama i nastaviti tamo gdje smo mi stali.

Izrađujete li webshopove?

Ukoliko ste zainteresirani za izradu web shopa molimo vas da nam se javite kako bismo vam poslali ponudu prilagođenu vama i vašem poslovanju.

Mogu li samo naručiti izradu stranice ili Facebooka?

Naravno, ovi paketi su složeni kako bi vama bilo lakše krenuti na početku. Naručiti možete i samo jednu uslugu koju imamo u našoj ponudi.

Kome su namijenjeni ovi paketi?

Paketi su namijenjeni svim malim tvrtkama, početnicima, udrugama, Opg-ovima i svima onima kojima treba pomoć, a ne stignu sami ili nemaju dovoljno budgeta.

krenimo zajedno

Zainteresiran/a sam za paket

krenimo zajedno od samog starta

N

Prilagođavamo se vašim mogućnostima

N

Za svaku djelatnost imamo kreativno i strateško rješenje

N

Dizajniramo sve oglase i grafike

N

Smišljamo sadržaje

N

Kreiramo i optimiziramo kampanje

N

Pazimo na sve metrike

N

Unaprijed vam šaljemo plan

N

Sami određujete budget

N

Na kraju mjeseca vam šaljemo detalju analizu