Agencija za Promociju i Organizaciju Evenata

Naše iskustvo u showbussinesu kao i strast prema glazbi proizlazi iz dugih 15 godina promoviranja koncerata u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Tijekom tog dugog razdoblja stekli smo znanje, učili na greškama, radili s najvećima i najmanjima, prolazili kroz sve aspekte organizacije od bookinga, preko ticketinga, promocije i produkcije te postavili najviše standarde u organizaciji događaja. Znanje, iskustvo i kilometre u nogama zaradili smo na koncertima poput: U2, Beyonce, Robbie Williams, Bon Jovi, Metallica, George Michael, Il Divo, Peter Bence, Lady Gaga, RHCP, Nightwish i mnogim drugima….u mjestima od malih klubova do stadiona. Svakom događaju pristupamo s jednakim entuzijazmom i predanošću, neovisno o veličini projekta.

U samostalan posao su krenule dvije žene i majke s ludom odvažnošću da rade ono što vole, da budu poduzetnice i rezultat je agencija koja već 7 godina uspješno promovira razne događaje.

Agencija za Digitalni Marketing

Outbox agencija za promociju i organizaciju evenata i koncerta

 

Kako smo postali i digitalna agencija?
Jednostavno, razvojem novih tehnologija i socijalnih mreža morali smo se usavršavati kako bi što bolje prezentirali projekte na kojima smo radili. Shvatili smo da s digitalnim marketingom možemo puno jednostavnije doprijeti do publike i lakše osmisliti kampanje na temelju jasno mjerljivih rezultata koje smo dobivali. Shvatili smo da na Internetu nema veze da li ste mali ili veliki, jer tu smo svi isti. Uz trud i znanje sve male tvrtke mogu postati velike, a one velike ne radeći na sebi mogu vrlo brzo postati male.

I tako malo po malo postali smo stručnjaci u online oglašavanju i promociji.

Outbox agencija za digitalni marketing

Outbox tim

Iza nas je više od stotinu odrađenih koncerata, milijun prodanih ulaznica i isto toliko fanova, no to je sve samo početak.

Ivana Bokulić Rajić

magistar novinarstva

Ponosna sam vlasnica agencije Outbox! Zašto? Zato jer kada volite ono što radite i istovremeno radite za vlastitu agenciju možete uživati u svakom radnom danu. Prekrasno je da možete u isto vrijeme živjeti i voljeti svoj posao.
Kako sam započela? Neplanirano – jedna dan šetala sam sa svojim psom kada sam srela prijatelja koji mi je rekao da njegov šef traži pomoćnicu. Rekla sam ok, zašto ne probati. I počela sam raditi u tada najvećoj i najjačoj promotorskoj agenciji u Hrvatskoj. Radeći tamo naučila sam sve o organizaciji evenata, od papirologije do kriznih situacija. Logičan slijed kasnije, kada sam konačno imala “know how” bio je otvaranje vlastite agencije zajedno sa Sanjom, svojom najboljom kolegicom. I sada mogu reći da nam je to bila najbolja odluka.
To je kratka priča o meni, ali ako Vas zanima više ja zaista jako jako volim piti kavu pa slobodno navratite u naš ured na kavicu 🙂

Sanja Ajdinovski

stručnjak za odnose s javnošću

Moj me put s “wannabe” inžinjera nutricionizma skrenuo na koncert Santane 2004. godine gdje sam u ‘”fušu” prodavala ulaznice na blagajni. Koncert je bio odličan, a moj put zacrtan – želim raditi koncerte, baviti se s marketingom i odnosima s javnošću. Ostalo je povijest – najveći i najluđi koncerti, najviše stresa i najbolji ljudi koje možeš poželjeti za rad.
Ideja o samostalnom poslu došla je 9 godina kasnije na kavi s Ivanom – a odluka je bila jednostavna i brza.
U Outboxu sam zadužena za promociju i marketing, a moja bolja polovica u poslu – Ivana poznatija kao Boxa, za financije, logistiku i dizajn. Svaka drži jedan kutak naše agencije i samo nebo nam je granica.

Ako smo Vam se svidjele i ako Vam se svidjelo ono što radimo