Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

SHARON KOVACS

11. ožujka 2020. – Tvornica Kulture Zagreb

Karizmatična soul kantautorica koja je Europu i ostatak svijeta osvojila svojim besprijekornom talentom.

Ova Nizozemka s berlinskom adresom i glazbom koja svira u svakom kutku planete, Zagrebu će predstaviti svoja dva albuma i zarezati dušu i srce svih posjetitelja. Nahraniti će nas svojim glasom i tekstovima, na jedan dan utopiti će nas vrtuljak emocija, izvrstan ritam i razveseliti nas svojom dječačkom razigranošću.

Kovacs, pjevačica specifičnog glasa, kantautorica i žena magične karizme, slovi za nasljednicu Amy Winehouse, Elle Fitzgerald i Lane Del Rey. Musicology Barcafe Sessions Kovacs će ekskluzivno ugostiti u Zagrebu, Beogradu i Ljubljani, svojim standardnim destinacijama gdje, kao i uvijek, promoviraju posebno birane glazbene umjetnike.

Svoj glazbeni put počela je u barovima Eindhovena gdje je osvajala svojim specifičnim glasom i ogromnim talentom. Potaknuta uspjehom u svojoj zajednici, odlučila je od školovati svoj glas upisavši Rock City Institute, privatnu glazbenu akademiju. Iskustvo na akademiji bilo je vrijedno, a tamo je i upoznala svoje članove benda.

Live svirkama i glazbenom akademijom iscrtala je vlastiti, jedinstveni put kroz životne zaplete i svojom opakom primamljivošću osvojila svijet. 

Prvim singlom „ My Love“ iz 2013., ostvarila je ogroman uspjeh koji je pratio i izlazak debitanskog albuma „Shades of Black“. Milijuni pregleda na You Tubeu, tisuće komentara i ZVIJEZDA je rođena.

Njeni glazbeni uzori Amy Winehouse, Billie Holiday, Nina Simone i mnoge druge soul dive pomogle su u kreiranju njenog glazbenog stila, a njezina najveća snaga osim glasa leži u pisanju vlastitih tekstova koji su brutalno iskreni.

Njezin sljedeći album, „Cheap Smell“,  jedan je od najotvoreniji, najiskrenijih i nadahnutih soul albuma desetljeća kojim je pronašla pozitivu u najtežim životnim skretanjima. Bez straha se dotakla dobrih i loših aspekata modernih veza, u pjesmama ispovijeda divlju ljubav, nezdrave odnose, ovisnost i hedonizam, sve što je posljednjih godina prati na njenom životnom putu – od gubitka glazbenih i romantičnih partnera do izgradnje nove KOVACS obitelji.

„Album predstavlja putovanje u kojem pronalazim ono što mi je potrebno kako bi bila zadovoljna sa sobom i da prihvatim dijelove sebe koji možda nisu savršeni“ – priznaje Kovacs.

 „Cheap Smell“ album je i mračan i sladak, besprijekorno ilustrirajući pronalaženje svog bitka kroz krahove i slomove kako bi se na kraju opet izgradila.

ULAZNICE

Ulaznice možete kupiti na svim prodajnim mjestima Entria i online preko sustava Entrio.

CIJENA ULAZNICA:

125 kn – early bird

150 kn – regularna cijena

MEDIJSKI UPITI i AKREDITACIJE

Za sve upite slobodno kontaktirajte Sanju – sanja@outbox.hr