Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

LUKA ŠULIĆ

5. veljače 2020. – KD vatroslava Lisinskog

Zvijezda violončela uživo u Zagrebu sa svojim novim izvanrednim glazbenim projektom.

Luka Šulić iz 2Cellosa prvi je glazbenik koji će svirati Vivaldijeva “4 Godišnja doba” aranžirana za violončelo i orkestar.

Luka Šulić jedan je od glazbenika koji uživaju najviše poštovanje na međunarodnoj glazbenoj sceni radi svoje virtuoznosti i strasti koju prenosi na svakom svojem nastupu. Nakon sedam godina turneja po cijelom svijetu kao dio slavnog dua 2CELLOS, Luka Šulić se vraća svojim klasičnim korijenima sa svojim prvim samostalnim albumom za Sony Classical i novim projektom uživo, kojim će turirati po svijetu. Zapravo, Luka Šulić bit će prvi glazbenik u povijesti koji će odsvirati Vivaldijeva “Četiri godišnja doba” za solo violončelo.

Koncert će se održati u KD Vatroslav Lisinski 5. veljače 2020. godine s početkom u 20 sati, zajedno s orkestrom.

Superzvijezda violončela Luka Šulić odabrao je jedan od najslavnijih djela klasične glazbe za svoj prvi samostalni album. Album, dostupan od petka, 25. listopada, dramatična je interpretacija Vivaldijeva Četiri godišnja doba i prvi kompletni album popularnog ciklusa baroknih koncerata koji su aranžirani za violončelo.

U ovom remek djelu, Luka Šulić spreman je prkositi očekivanjima i razbiti granice. Iako postoje stotine tradicionalnih snimaka, snimka Luke Šulića bit će prva cjelovita verzija – njegovo mukotrpno djelo – koja ponovno osmišljava sva četiri koncerta “Četiri godišnja doba” za solistu violončela.

“Četiri godišnja doba iznimno je zahtjevno djelo za violinu, a kamoli za violončelo, stoga je ovo za mene bio dug i težak proces,” kaže Luka. “Pripremao sam se dvije godine, malo po malo, dio po dio. Nadam se da će slušatelji na kraju osjetiti jednako uzbuđenje koje sam ja osjećao stvarajući ovaj album i kreirajući Vivaldijevo remek djelo za violončelo po prvi puta u povijesti.”

ULAZNICE

Ulaznice možete kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima i  na blagajni KD Vatroslava Lisinskog

Online ulaznice možete kupiti na www.ulaznice.hr i  www.eventim.hr

PARTER SREDINA – 345 kn
PARTER LIJEVO/DESNO – 215 kn
TRIBINA SREDINA 1 – 285 kn
TRIBINA LIJEVO/DESNO 1 – 245 kn
TRIBINA SREDINA 2 – 245 kn
TRIBINA LIJEVO/DESNO 2 – 215 kn

MEDIJSKI UPITI i AKREDITACIJE

Za sve upite slobodno kontaktirajte Sanju – sanja@outbox.hr