Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

ENRIQUE IGLESIAS

1. prosinca 2019. – Arena Zagreb

Ikona glazbene scene, svjetska latino zvijezda vraća se u Zagreb.

Enrique Iglesias, obožavani latino lover, održati će koncert u Areni Zagreb 1. prosinca 2019.

Turneja imena “All the hits Live” u Zagreb dovodi novu, raskošnu produkciju, fantastičnog Enriquea i sjajnu energiju.
Enrique Iglesias vraća se u Zagreb sa spektakularnim showom s kojim će obožavatelje baciti u trans. Na turneji, u sklopu koje dolazi I u Hrvatsku, pjeva svoje najveće hitove poput Bailamos, Rythm Divine, Be With You, Duele El Corazon, Subeme La Radio, El Baño, Hero i Bailando – upravo one pjesme koje su na vrhu popularnosti svjetskih glazbenih ljestvica.
Zahvaljujući posljednjoj tehnologiji, Enrique će svojim obožavateljima pružiti vrhunski show koji uključuje puno specijalnih efekata, novu ogromnu pozornicu I LED ekran od 500 m2 te dva puta više rasvjete I pirotehnike nego do sada. Uz nezaboravne hitove, produkciju, energičnog I sexy Enrique, taj koncert će biti nezaboravan.

Enrique je glazbenik, autor, glumac, vlasnik dva Grammya I osvajač mnogih drugih glazbenih nagrada, Ovaj Latino lover, s prodajom preko 100 milijuna albuma, milijuna obožavatelja diljem svijeta, preko 2.6 milijardi pregleda samo jedne pjesme na You Tubeu ‘Bailando”, u Zagrebu će još jednom prirediti pravi show. Njegovi hitovi su više od 70 puta dosegli broj jedan na Billboardovoj ljestvici, surađivao je sa mnogim svjetskim glazbenicima, ostvario zavidnu karijeru koja traje već godinama.
S turnejom “All the hits Live” Enriqe je već nastupao u Pragu, Budimpešti, Ljubljani, Oslu, Ateni, Kopenhagenu i Lisabonu. Samo je u Kijevu prodao ukupno 75.000 ulaznica za jedan koncert. Sjetimo li se samo poslijednjeg rasprodanog koncerta, već je sada jasno da će se i za ovaj koncert tražiti ulaznica više.

Ulaznice su u prodaji od utorka, 5. ožujka u pretprodaji preko Enriqeove službene stranice www.enriqueiglesias.com, a od četvrtka na svim prodajnim mjestima Eventima, te na www.eventim.hr.

ULAZNICE

•  REDOVNE PRODAJA ULAZNICA POČINJE U ČETVRTAK, 7. OŽUJKA

POSEBNA PRODAJA ZA NAJVEĆE FANOVE počinje u utorak, 5. ožujaka u 10h na stranici  www.enriqueiglesias.com i www.btickets.com i traje do 7. ožujka u ponoć.

• KUPCI PRVIH 1000 ULAZNICA  OSTVARUJU POPUST OD 60 KUNA

FAN PIT : 559 kn
PARTER : 359 kn
TRIBINA DOLJE: 489 /399/ 359 kn
TRIBINA GORE: 289/ 249 kn
LOŽA: 759/699 kn

MEDIJSKI UPITI i AKREDITACIJE

Za sve upite slobodno kontaktirajte Sanju – sanja@outbox.hr