2Cellos zagreb

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

2CELLOS

19.9.2022. ARENA ZAGREB

SPEKTAKULARAN I POSLJEDNJI KONCERT 2CELLOS U HRVATSKOJ

ZAVRŠAVAJU TAMO GDJE SU I POČELI

ZAGREB JE ODABRAN KAO POSLIJEDNJI EUROPSKI GRAD NA SVJETSKOJ TURNEJI

VIGNA PR & KODA EVENTS PREDSTAVLJAJU

Nakon provedenih 10 godina kao 2CELLOS, izdanih 6 studijskih albuma, skupljenih više milijardi streamova, nastupa na kultnim mjestima diljem svijeta I prodanih skoro milijun ulaznica za svoje energične nastupe, duet Luka Šulić I HAUSER  danas najavljuju svoj posljednji nastup u Zagrebu u sklopu svjetske turneje I objavljuju kako je 2022. posljednja godina u kojoj nastupaju kao 2CELLOS!

Par je rekao:

“Ova turneja je kulminacija svega što smo kao 2CELLOS  postigli. Ovo će biti najjači koncerti, s najvećim brojem posjetitelja. Popeli smo se zajedno na planinu I dosegli vrh onoga što možemo zajedno napraviti. Sve što smo naučili iz zajedničkog sviranja uložiti ćemo u ovu turneju. Koncerti će biti  intenzivni, biti će snažni, biti će dirljivi I emotivni. Sve što možemo I znamo pokloniti ćemo publici – I onda možemo “umiroviti” 2CELLOS. Jeste li spremi proslaviti to sa nama?”

Zagreb se, prema odluci ovih virtuoza, našao na posljednjem mjestu europskog dijela turneje I to s razlogom. Naime, prema riječima slavnog dvojca “Tu smo sve počeli, tu želimo I završiti” Zagreb je postao zadnja europska destinacija na kojoj će zajedno zasvirati ovaj planetarno popularni duet. To je ujedno I prilika za sve fanove iz Hrvatske , ali i iz okolice, da zadnji put vide I čuju 2CELLOS uživo. I kao što su sami naveli, ova će turneja biti nabijena energijom I emocijama kao niti jedna do sada.

A Zagreb je dobio počasno mjesto.

ULAZNICE

Ulaznice možete kupiti u sustavu  Eventim.hr

CIJENE ULAZNICA:

PARTER GOLD – HRK 560

PARTER SILVER-  HRK 520

PARTER 1-  HRK 480

PARTER 2-  HRK 420

 

TRIBINA DOLJE 1 – HRK 370

TRIBINA DOLJE 2  – HRK 320

TRIBINA DOLJE 3 – HRK 290

TRIBINA GORE 1 – HRK 230

TRIBINA GORE 2 – HRK 210

TRIBINA GORE 3 – HRK 190

VIP LOZE-  HRK 590

 

PLATINUM VIP – HRK 1.880

PREMIUM VIP – HRK 1.130

MEDIJSKI UPITI i AKREDITACIJE

Za sve upite slobodno kontaktirajte Sanju – sanja@outbox.hr